Коли перестав діяти тирзепатид

olehandro

Explorer
Reaction score
0
Від тирзепатиду в дозах 2,5-5 мг я бачив дуже гарний результат.

Якось я вирішив спробувати голодування. Після уколу тирзепатиду я не їв 60 годин. Завдяки голоду все йшло нормально, але самопочуття було жахливе (болі в спині та суглобах).

Після цього експерименту я помітив, що тірзе більше не дає такого ефекту. Шлунок наче наповнений, але мозок вимагав їжі. Неначе щось зламалося. Навіть коли я підвищив дозу до 10 мг, нічого не змінилося. Що порадите? Можливо, ретатрутид?

тобто після того, як ви поголодували й знову почали їсти, вам здалося, ніби тирзепатид втратив свою силу?

mlke6 said:

тобто після того, як ви поголодували й знову почали їсти, вам здалося, ніби тирзепатид втратив свою силу?
Exactly. I can't figure out why this would have had an impact

Вибачте за кирилицю. У мене є автоперекладач. Тож я помилково опублікував перекладений текст

[[Q1]] На мене піст не повинен впливати. Я поголодував 72 години, і після цього не відчував підвищеного голоду чи чогось подібного, і продовжував худнути. Як довго у вас тримається плато?

Dahaka said:

[[Q1]] На мене піст не повинен впливати. Я поголодував 72 години, і після цього не відчував підвищеного голоду чи чогось подібного, і продовжував худнути. Як довго у вас тримається плато?
вже 5 місяців.

olehandro said:

Dahaka said:

вже 5 місяців.
Яке у вас дозування?

miss-sanne said:

olehandro said:

Dahaka said:

вже 5 місяців.
Яке у вас дозування?
10 mg

olehandro said:

miss-sanne said:

olehandro said:

Dahaka said:

вже 5 місяців.
Яке у вас дозування?
10 mg
Your initial post isn't visible to me, but a lengthy plateau shouldn't just be tolerated when side effects are barely noticeable.

Raise the dosage to 12,5 mg, and reassess your activity level, diet, and similar factors.

olehandro said:

Dahaka said:

вже 5 місяців.
What exactly is going wrong for you — is your appetite coming back stronger than you'd like, or has the weight loss itself also stalled? If it's hunger that's the trouble, a small weekly addition of sema or cagri might help. But if the scale has stopped moving too, then perhaps moving over to reta is what you need.

olehandro said:

I observed a very good effect from tirzepatide at a dosage of 2.5-5 mg.

One day I decided to practice fasting. After the injection of tirzepatide, I fasted for 60 hours. Everything was fine due to the hunger, but my body felt terrible (pain in the spine and joints).

After this experiment, I felt that the tirze was not working as effectively anymore. My stomach felt full, but my brain wanted to eat. It was as if something was broken. Even after titrating to 10 mg, nothing changed. What do you recommend? Maybe retatrutide?

Click to expand...
For 1 week, make a point of consuming a really large amount of water throughout the day, and get plenty of protein, with protein as the first thing in every meal. Rather than letting whether you feel like eating decide things, go with pre-planned, scheduled (small) meals ... potentially more than 3 per day.

Do not fast again!

Appetite suppression is usually much weaker with retatrutide than with tirzepatide, so for you it is probably not the best option.

miss-sanne said:

olehandro said:

miss-sanne said:

olehandro said:

Dahaka said:

вже 5 місяців.
Яке у вас дозування?
10 mg
Your initial post isn't visible to me, but a lengthy plateau shouldn't just be tolerated when side effects are barely noticeable.

Raise the dosage to 12,5 mg, and reassess your activity level, diet, and similar factors.
Так, підвищуйте дозу, якщо побічні ефекти мінімальні. Якщо максимум 15mg не дає результату, можливо, варто почати комбінувати з Cagri

Back